zondag 24 augustus 2014

Week 3: Spaghetti met kip en saffraansaus (Jarneproof)

Vandaag heb ik een ander recept een beetje aangepast en het was even lekker. Normaal maak ik dit met scampi's, maar de kip moest op, dus deden we het met kip.

Ingrediƫnten:
- 150g kippenblokjes p.p.
- 20cl room
- een half potje saffraan
- 2 klontjes suiker
- 1 sjalotje
- peper en zout
- 125g spaghetti p.p.

Werkwijze:
- Kook de spaghetti beetgaar.
- Snij de sjalot in kleine stukjes en bak ze glazig in de pan.
- Voeg de kippenblokjes toe en bak ze goudbruin.
- Voeg de room toe en breng aan de kook.
- Voeg de saffraan en twee klontjes suiker toe.
- Kruiden met peper en zout naar smaak.
- Voeg de spaghetti toe aan de saus en smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen